Afhankelijk van het gewicht en formaat van het product zijn er verschillende verzendmogelijkheden. Na het invoeren van uw persoons- en adresgegevens in het afrekenproces verschijnen automatisch de verzendmogelijkheden (met bijbehorende kosten) van het product(en):

  1. Indien het een product betreft dat kan worden verzonden met PostNL heeft u tijdens het plaatsen van de bestelling de mogelijkheid het product voor € 5,95 thuis te laten bezorgen. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van de 'Bezorgservice PimsTra'. Daarnaast kunt u altijd aanvinken om het product zelf op te halen in plaats van het te laten bezorgen.
  2. Wanneer het een product betreft dat niet met PostNL kan worden verzonden, heeft u bij het plaatsen van de bestelling de mogelijkheid het product thuis te laten bezorgen door de 'Bezorgservice PimsTra' of u vinkt aan dat u het product zelf komt ophalen.


Ophalen in showroom Sprangseweg 9b in Waalwijk
Wanneer u bij het plaatsen van de bestelling aangeeft het product zelf op te willen halen, wordt hierover, nadat u de bestelling heeft geplaatst, zo snel mogelijk contact met u opgenomen. In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag (behalve op zondag) uw product nog komen ophalen. 

Bezorgservice PimsTra 
Door het invullen van uw persoons- en adresgegevens (* verplichte velden) in het betaalscherm, worden automatisch de bezorgkosten van 'Bezorgservice PimsTra' voor u berekend.

Indien u kiest voor onze 'Bezorgservice PimsTra' wordt hierover, nadat u de bestelling heeft geplaatst, zo snel mogelijk contact met u opgenomen met betrekking tot de levering.

De kosten van 'Bezorgservice PimsTra' worden berekend op basis van de retourafstand. Het aantal kilometers wordt berekend vanaf Sprangseweg 9b in Waalwijk tot de eindbestemming, maal twee. Het betreft hier dus de retourafstand. Voor Nederland en België geldt een transportkosten tarief per rit van minimaal € 25,- en maximaal € 75,- per rit (Waddeneilanden uitgezonderd). Het betreft hierbij een levering op de begane grond. Voor een levering op een etage kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

PostNL
Als u kiest voor verzenden met PostNL (Nederland & België) zal, indien mogelijk, dezelfde werkdag het pakket worden afgegeven bij de betreffende pakketdienst.

Belgische klanten
Alles wat op deze pagina staat beschreven geldt ook wanneer u een klant bent woonachtig in België. In het betaalproces vult u uw persoons- en adresgegevens in (kies land: België) en de verzendmogelijkheden en betaalmogelijkheden (Mister Cash / Bancontact & PayPal) verschijnen automatisch.

Les clients de France peuvent demander les frais d'expédition par email.

Kunden aus Deutschland können die Versandkosten per E-mail erfragen.

Heeft u vragen met betrekking tot de bestelling en levering van producten? Neem dan gerust contact met ons op.