Design Meubelen by PimsTra Meubelen

Design Meubelen

Onder design meubelen worden tegenwoordig vooral hippe en moderne meubelen verstaan. Het is een breed begrip geworden. De meubelen die PimsTra Meubelen zelf maakt behoren tot deze categorie.

Maar eerst even terug naar het woord design. Het woord design is afgeleid van het Franse woord designare. De definitie van designare is aanduiden of tekenen en verwijst vaak naar een bepaalde serie meubels van een ontwerper.

De design meubelen van PimsTra Meubelen zijn vernieuwend, niet strak, maar wel hip, modern en net even anders. De design meubelen zijn innovatief en vallen daardoor op.

PimsTra Meubelen maakt hierbij zoveel mogelijk gebruik van oude meubelen. Dit kunnen de poten van oude stoelen zijn, het blad van een oude tafel, delen van een bed, maar ook oud staal kunt in de meubelstukken terugvinden. Van deze oude meubelen worden dus design meubelen gemaakt.

Heeft u wel eens design meubelen gezien waarvan de poten gemaakt zijn van bijvoorbeeld armleuningen van een oude en versleten stoel? Uniek toch? Als u kijkt op deze webshop in de categorie BY PIMSTRA zult aangenaam verrast worden.

Eén enkel meubelstuk hoeft niet per se exact te matchen met uw interieur. Het is juist erg leuk uw interieur te voorzien van een bijzonder en apart meubelstuk. Of plaats het meubelstuk in een apart hoekje waar het goed tot zijn recht komt. Dat zorgt er juist voor dat een interieur niet saai of voorspelbaar wordt.

Wanneer u door het zien van de handgemaakte design meubelen van By PimsTra zelf een idee heeft over een te maken meubel, schroom dan niet om contact met ons op nemen. Misschien kan uw idee namelijk prima in de praktijk worden gebracht.

Ook als u oude meubels of oude (massieve) houten delen heeft staan, waar u niets meer mee doet en alleen maar een sta in weg voor u zijn, kunt u hierover contact met ons opnemen. Wellicht dat wij uw oude meubelen kunnen hergebruiken om design meubelen van maken. Zo zou u zomaar in de webshop delen van uw oude meubelen kunnen terugzien!

De design meubelen van PimsTra Meubelen zijn ook te bezichtigen en op te halen in Waalwijk.

Tot ziens.

PimsTra Meubelen