PimsTra Meubelen – handgemaakte en unieke meubelen

Meubelen

De meubelen van PimsTra Meubelen trekken op een bijzondere manier de aandacht. De meubelen zijn niet alledaags, de meubelen zijn zowel nieuw als gebruikt en de meubelen zijn voornamelijk met de hand gemaakt. Bijzondere meubelen uit bijvoorbeeld het Verre Oosten zoals China of India waarvan maar één exemplaar beschikbaar is, behoren ook tot het assortiment.

Meubelen voortgekomen uit massaproductie zult u niet of nauwelijks tegenkomen, tenzij dit meubelen zijn die nu schaars en bijzonder zijn. PimsTra Meubelen staat voor het unieke en massaproductie valt hier in principe niet onder.

Ook lampen zult u tegenkomen in de webshop. Bijvoorbeeld lampen gemaakt in combinatie met hout, maar ook oude industriële lampen. Bijzondere woonaccessoires behoren ook tot het aanbod van PimsTra Meubelen.

Daarnaast maakt PimsTra Meubelen ook zelf meubelen, genaamd BY PIMSTRA. Deze meubelen worden bij voorkeur gemaakt van oude, afgedankte of versleten meubelen. Van de bruikbare onderdelen van deze meubelen, worden nieuwe meubelen gemaakt. Zo kunt u een tafel of krukje tegenkomen met verschillende poten! Geen één meubel is hierdoor hetzelfde. Hierdoor wordt een uniek meubelstuk gecreëerd.

Heeft u zelf oude meubelen ergens opgeslagen waar u niets mee doet en van de hand zou willen doen? PimsTra Meubelen is hierin altijd geinteresseerd. Misschien vindt u het juist wel bijzonder om onderdelen van uw oude meubelen terug te zien in een nieuw meubelsuk gemaakt voor u door PimsTra Meubelen. U kunt geheel vrijblijvend hierover informeren. PimsTra Meubelen is u graag van dienst.

Heeft u na het zien van de voorbeelden op de webshop zelf een idee voor een ‘nieuw’ meubel gemaakt van oude onderdelen van oude meubels, informeert u dan naar de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

Ook voor hout in het algemeen kunt u bij PimsTra Meubelen terecht. Heeft u hout liggen, bij voorkeur massief hout, waar u niets mee doet? Bij PimsTra Meubelen kunnen we dit goed gebruiken om hiervan weer ‘nieuwe’ meubelen te maken. Ook het milieu is hiermee gebaat.

U kunt de meubelen ook zelf komen bezichtigen en ophalen in Waalwijk.

Het aanbod van producten op de website zal wekelijks variëren omdat er van veel producten maar één stuk voorradig is en PimsTra Meubelen wekelijks nieuwe creaties of ‘nieuw’ ‘gevonden’ aanwinsten zal plaatsen op de website. Houd de webshop dus goed in de gaten!

Tot ziens.

PimsTra Meubelen