Over PimsTra

Over PimsTra Meubelen & PimsTra Thema Projecten (PTP)

Unieke industriële meubels en lampen én vintage meubels. Dat is waar PimsTra Meubelen voor staat. Meubelen met een verhaal, met mooie gebruikssporen en veelal ambachtelijk gemaakt. Bent u op zoek naar een pronkstuk voor uw woonkamer, uw bedrijf, uw winkel, uw horecagelegenheid, dan bent u hier aan het goede adres. Uiteraard verzorgen wij ook complete inrichtingen voor interieurs.

Alle meubelen krijgen de nodige aandacht in onze werkplaats, voordat ze worden geplaatst op de webshop. Alle meubelen en woonaccessoires kunnen worden besteld via deze webshop en kunnen worden thuisbezorgd.

U kunt de producten ook in onze winkel in Waalwijk komen bekijken en/of kopen (u kunt pinnen)
ma & di:    op afspraak
wo t/m vr: 10u-17u
za:            10u-13u 

Bent u naar iets specifieks op zoek? Of heeft u vragen over de producten die u in de webshop vindt? Neem dan contact met ons op.

Het aanbod van producten zal wekelijks variëren omdat er van veel producten maar één stuk voorradig is en PimsTra Meubelen wekelijks nieuwe aanwinsten zal plaatsen op de webshop. Houd de website dus goed in de gaten! 

Belgische klanten kunnen met Mister Cash / Bancontact of PayPal betalen.


Graag tot ziens.

PimsTra MeubelenDaarnaast realiseren wij PimsTra Thema Projecten (PTP). Voor diverse indoor speeltuinen bouwen wij oude retro caravans om tot veilige thema caravans voor kinderen. Ook maakten wij een verkoopcounter van een oude bakfiets. Zie enkele foto's hieronder voor een kleine impressie.

 

'Avonturen' caravan & 'Brandweer' caravan

        

Avonturen & Brandweer caravan                                                 Piraten caravan

        

Verkoopcounter bakfiets                                                                Boombank met wegbewijzering
 
caravans duikboot        insect
 
Duikboot caravan                                                                            Ontdek het insect caravan