PimsTra Tuinmeubelen – Net wat anders

Tuinmeubelen

In het voorjaar, najaar of in de zomer buiten in de zon of juist onder de parasol genieten van uw tuin, uw eten en drinken of van uw kinderen? Dan zijn tuinmeubelen onmisbaar.

Tuinmeubelen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van een bistro set tot een picknicktafel. Ook het materiaal waarvan tuinmeubelen worden gemaakt is heel verschillend. Er zijn tuinmeubelen gemaakt van hout, staal, beton, plastic etc.

Aangezien tuinmeubelen meestal dienen als gebruiksvoorwerp dienen zij ook comfort te bieden. Wilt u een standenstoel of juist een stoel met een vaste rugleuning? Want wat heeft u aan tuinmeubelen die niet lekker zitten, maar wel mooi zijn? Dat is natuurlijk zonde.

Voor welk doel bent u op zoek naar tuinmeubelen? Om gezellig met z’n allen aan een tafel te kunnen eten of om te kunnen lounchen bij een ondergaande zon?

Duurzaamheid is ook een belangrijk aspect van tuinmeubelen. De tuinmeubelen staan vaak buiten in de zon om vervolgens weer een regenbui te trotseren. Ook met temperatuursverschillen hebben de tuinmeubelen te maken. Hier moeten tuinmeubelen bestand tegen zijn. Ook heeft niet iedereen de mogelijkheid de tuinmeubelen in de winter binnen in een schuur of garage te plaatsen, waardoor de meubelen nog meer te lijden hebben.

Als u wel de mogelijkheid heeft de tuinmeubelen in de winter binnen te stallen, dient u misschien rekening te houden met de stapelbaarheid van de meubelen. Of misschien kunnen de tuinmeubelen gedemonteerd worden voor de opslag. Allemaal zaken waarmee u rekening dient te houden.

Uiteraard is het ook belangrijk dat de tuinmeubelen bij uw tuin of (dak)terras passen, maar dat blijft een kwestie van smaak natuurlijk.

Kortom, tuinmeubelen zijn een belangrijk onderdeel van uw tuin. Ze kunnen het plaatje compleet maken. Voordat u tuinmeubelen aanschaft, zou u dus al eens kunnen nadenken over de maat en soort, welk materiaal, het juiste comfort, hoeveel stoelen, wat voor stoelen, de duurzaamheid en opslag.

Bent u op zoek naar tuinmeubelen die bijzonder, niet alledaags en net wat anders zijn? Dat streeft PimsTra tuinmeubelen na. Tuinmeubelen moeten lekker zitten en duurzaam zijn, maar het oog wil ook wat. Kies daarom voor PimsTra Tuinmeubelen die uw tuin de benodigde finishing touch geven.

Twijfelt u? Kom dan langs voor een bezichtiging in Waalwijk. 

Tot ziens.

PimsTra Meubelen